Preston Palace Almelo – een all-inclusive hotel voor het hele gezin

Als er iets is dat nog bovenaan mijn verlanglijstje staat om een bezoekje aan te brengen, dan is het wel Preston Palace. Dit is een uniek all-inclusive hotel in Nederland, waar je je werkelijk nooit hoeft te vervelen. Mijn twee tienerdochters zijn elke keer razend enthousiast als ze de reclame zien van dit toffe hotel, met mini-kermis, bowling, zwembad en onbeperkt eten.
Onze gastblogger Anouk is al eens in Preston Palace in Almelo geweest, en in deze blog kun je haar ervaringen lezen!

Preston Palace Almelo

Een all-inclusive hotel Nederland: Preston Palace Almelo

Preston Palace in Almelo is een goed idee als je op zoek bent naar een leuk hotel voor een minivakantie. Dit all inclusive hotel is voor ons echt ‘next level’ in Nederland qua activiteiten en eten. Het was een verrassing voor mijn zoon en die werd razend enthousiast toen de receptioniste hem uitlegde wat voor hotel dit is. We waren hier 1 nachtje tijdens een studiedag en dat werd een fijne minivakantie!

Wat voor hotel is Preston Palace?

Preston Palace Almelo is een (familie)hotel, waar alle activiteiten en het eten inclusief is. En daarin is de keuze erg uitgebreid. Van het prachtige Preston Palace zwembad, tot een bioscoop, animatie en een heuse indoor-kermis. Lekker hysterisch af en toe, maar gelukkig tijdens ons bezoek redelijk rustig. Je kunt een nachtje overnachten en dan dus van ’s middags tot de volgende ochtend gebruik maken van de faciliteiten. Sinds een tijd kun je ook een dag-bezoek plannen, waarbij je terecht kunt in het zwembad en/of de binnen-kermis. Je hoeft dus niet persé te blijven overnachten om de Preston Palace ervaring te beleven!

Preston Palace zwembad

Het Preston Palace zwembad

Ik kan je zeggen dat 1 overnachting eigenlijk te kort is om alles goed te ervaren. We hebben echt moeten kiezen tussen alle activiteiten tijdens deze minivakantie in Preston Palace Almelo. De bioscoop en het midgetgolfen hebben we overgeslagen. Maar we zijn wel drie keer gaan zwemmen, wat toch best knap is op 1 dag! Het Preston Palace zwembad is geweldig: er zijn verschillende stroomversnellingen en af en toe regent het er midden in het zwembad! Opletten dus wanneer de ‘bliksem’ begint: dan volgt snel een verfrissende buitje. Het is ook slim om een snorkel mee te nemen, want midden in het zwembad staat een groot aquarium, tot op de bodem. Dus leuk om ook onder water de vissen te bekijken. En verder is er een waterval en zijn er touwbruggen. Het is gewoon echt heel mooi opgezet. Een tropisch zwembad onder een sterrenhemel.

all inclusive hotel nederland bowlen

Wat we verder gedaan hebben tijdens deze minivakantie

We zijn tijdens ons bezoek aan Preston Palace Almelo natuurlijk ook naar de indoor kermis gegaan. Niet supergroot, maar wel met leuke attracties voor verschillende leeftijden. Eindeloos in de botsauto’s en er was een leuke spin attractie. Mijn zoon vond het vooral erg leuk dat je geen kaartje hoeft te kopen, maar gewoon net zo vaak kan gaan als je wil, net als als in een pretpark. En bij deze kermis kun je ook milkshakes en lekkere donuts halen, ook heel leuk voor alle leeftijden!
We hebben ook nog gebowld, en daarmee hebben we onze tijd vol gemaakt. De animatie, flipperkasten en andere spelletjes hebben we deze keer overgeslagen, maar we hadden als we meer tijd hadden dus nog wel veel meer gebruik willen maken van alle faciliteiten van Preston Palace!

Uit eten in Preston Palace

Het all-inclusive concept van Preston Palace geldt niet alleen voor de activiteiten, maar ook voor het eten. Er zijn verschillende restaurants, maar ook kleinere afhaalplekken tussendoor waar je iets te eten of te snacken kunt krijgen. Wij hebben elke maaltijd of snack bij een andere plek gedaan, om zo het eten (en de restaurants) uit te proberen. Sommige zijn a la carte, maar er is bijvoorbeeld ook een buffetrestaurant. Zo kun je dus zelf kiezen wat er bij je past, of wat je lekker vindt. En er is echt héél veel keuze!

all inclusive hotel nederland kermis zwembad aanbieding leeftijd

Of we nog eens naar dit hotel gaan?

Als je het aan mijn zoon vraagt zegt hij volmondig: ja! Hij vond het fantastisch! Ik vond het zelf ook erg leuk, maar ik was wel blij met onze timing tijdens de studiedag en de uitloop van de coronatijd. Ik kan me voorstellen dat het soms ook wel erg druk kan zijn. Het is trouwens ook een leuke en gemakkelijke plek (vanwege all inclusive) om met een grotere groep familieleden of vrienden naar toe te gaan. Preston Palace is dus een leuk hotel voor een minivakantie!

Voor meer informatie, klik hier

Preston Palace leeftijden

Ik heb me weleens afgevraagd voor welke leeftijden Preston Palace het meest geschikt is. Mijn eigen dochters zijn inmiddels tieners, en die zouden zich er echt enorm gaan vermaken. Je kunt dan als ouder dan ook wat meer achterover leunen en het wat meer aan je kinderen overlaten. Maar ik heb ook ervaringen gehoord van mensen met jonge kinderen, voor wie het ook fantastisch is! Voor de jongere kinderen is er volop entertainment, leuke mascottes en er is veel te spelen. En ook als je in dit all inclusive hotel Nederland zonder kinderen komt, maar met een groep volwassenen, kun je je ook heel goed vermaken.

Preston Palace zwembad

Preston Palace aanbieding

Nu ik ervaringen van Anouk heb gelezen, weet ik helemaal zeker dat ik ook echt eens naar Preston Palace Almelo wil! Want dit Nederlandse all inclusive hotel heeft echt alles wat mijn kinderen leuk vinden: kermis, gamen en onbeperkt eten! Ik weet zeker dat wij met ons gezin hier herinneringen voor het leven gaan maken. Ik heb deze bestemming dus zeker op ons wensenlijstje staan, om ooit nog eens in de toekomst te gaan bezoeken.

Wil je ook eens een bezoek brengen aan Preston Palace, dan zul je vast net als ik op zoek gaan naar een aanbieding of korting voor Preston Palace. Maar een Preston Palace aanbieding is soms nog lastig te vinden. Ik kan je wel een hele goede tip geven: houdt de site goed in de gaten, want als je niet persé een vaste datum wil gaan dan kun je daar soms een voordelige aanbieding vinden. Deze prijzen kunnen fluctueren, dus houdt het zeker regelmatig in de gaten.

Ik ben benieuwd: ben jij al weleens bij Preston Palace Almelo geweest, en wat zijn jullie ervaringen?

Nog meer tips voor vakantieadressen

In deze blogs kun je nog meer tips voor vakantieadressen vinden:

footer 6
Spread the love


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *